Ofta förekommande frågor

Kan jag köpa varorna på plats?
Vi rekommenderar att beställa varorna genom internet, då är det enkelt att bara hämta varorna. Om Du inte är helt säker på om varorna passar eller vill rådgöra med någon personligt, kan Du komma till vårt kontor och lämna din beställning här – varorna finns dock inte i kontoret. Om Du behöver hjälp med att göra en beställning eller hitta passande bildelar är Du välkommen att kontakta oss via e-post info@Delar24.se
OBS! Vi har inget eget lager på plats eftersom vårt produktutbud innehåller produkter från flera stora distributörer och all beställning sker endast via internet.

Kan jag betala kontant eller med kort?
Du kan endast betala genom banköverföring eller med kort på plats. Kontant betalning godtas inte.

När jag har beställt mina baror, hur snabbt går leveransen?
Varorna levereras inom 1-3 arbetsdagar från att betalningen har kommit till oss, exakt leveranstid och -datum visas i din kundvagn. Om Du lämnar din beställning och betalar den innan kl. 11.00 kan Du få dina varor redan samma dag (gäller för leveranser i Tallinn med omnejd).

Kan jag beställa varorna hem?
Delar24.se levererar varor till valfri adress i Estland, för transporten tillkommer en fraktavgift enligt produkternas antal och vikt. Fraktavgiften visas i kundvagnen och på fakturan.

Säljer Delar24.se även begagnade bildelar?
Nej, Delar24.se säljer enbart nya bildelar, tillbehör och verktyg.

Jag har betalat för varorna genom banköverföring, men orderstatus visar att fakturan är obetald?
Beställningar som lämnas och betalas på helgerna bekräftas av banken först på måndags morgon, varefter Du bör få en orderbekräftelse skickad till din e-post. Betalningar mellan bankerna brukar komma in till banken mellan kl. 9-10 på morgonen (förutom på helgerna).

Om jag inte hittar produkten som jag söker i er produktlista, kan det hända att ni har den ändå?
Det är helt möjligt eftersom vårt produktutbud ändras kontinuerligt. Om Du inte hittar reservdelen som Du söker efter i vårt utbud, kontakta gärna vår kundtjänst och vi hittar den åt dig.
Du kan kontakta oss via e-post info@Delar24.se