På vilka villkor kan jag returnera varorna?

Genom att betala räkningen bekräftar ni att ni vill beställa varorna och accepterar Delar24.se användar- och returvillkoren.

Ifall ni inte är säkra på att varan är lämplig för den önskade bilen/modellen, är ni ansvariga för att fråga vår kundtjänst mer information om kompatibilitet. För att göra det kan ni använda formuläret för mer information på produktsidan, skicka ett e-post till info@Delar24.se

Om produkten av någon anledning inte skulle vara lämplig eller om ni vill ångra köpet, tar vi naturligtvis tillbaka varorna (inom 14 dagar efter köpet) och återbetalar kostnaden för er beställning.

Returformulär
Den returnerade varan skall åtföljas av det ifyllda returformuläret, ni hittar det här: RETURBLANKETT

Returvillkor
- Det ifyllda returformuläret måste vara bifogat till varan.
- Delar24.se returnerar 100% av kostnader för er beställning om retur uttalandet skickas inom 14 dagar efter att ha betalat för beställningen (dvs. beställningsbekräftelse).
- Kunden skall skicka tillbaka den/de beställda varan/varorna till Delar24.se inom 14 dagar efter att ha uttryckt önskemål om retur uttalandet.
- Delar24.se utför återbetalningen till kunden inom 14 dagar efter mottagande av den returnerade varan.
- Förpackningen av den returnerade varan skall vara intakt och ren (varans kommersiella utseende skall vara bevarat).
- TDen returnerade varan skall vara oanvänd.
- Varor som är skadade av kunden tas inte tillbaka av Delar24.se.
- Returneraren ansvarar för att den/dem returnerade varan/varorna är helt förpackade i omslagspapper eller plastfolie. Man skall INTE SKRIVA eller använda TEJP ELLER LIM direkt på förpackningen.

Kontakta oss via e-postadressen info@Delar24.se för att returnera varan och komma överens om returdetaljerna.